Generálkivitelezés

Magasépítő '99 Kft.

A „Magasépítő ’99” Építőipari, Generálkivitelező és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2005 januárjában alakult. Az évek során tevékenységünk az igények és lehetőségek hatására folyamatosan bővült, így az építőipar csaknem teljes palettáját felöleli, a generál tervezéstől a fővállalkozói kivitelezésig. Ezáltal cégünk a magas-mélyépítési valamint épületgépészeti és erős-gyengeáramú munkák kivitelezését, tervezését gyakorlottan képes megoldani.

Székhelyünk Siófokon található, de tevékenységünk az ország egész területére kiterjed.

A feladatok elvégzéséhez munkatársaink tudását rendszeresen képezzük, műszaki felsőfokú végzettséggel 4 fő, technikusi képesítéssel 6 fő rendelkezik.

2013 őszén megvásároltuk a HZP Építőanyag-kereskedő Kft-t, mely 20 éve töretlenül működik Siófokon. Ezáltal a kivitelezéseink anyagellátásai folyamatos és biztosított, valamint nem utolsó sorban a megrendelőinknek kedvezőbb áron tudjuk a munkákat megvalósítani.

A munkahelyi egészségvédelem és biztonság érdekében vállalatunk biztosította a munkavédelmi képviselő megválasztását és a szükséges tanfolyam elvégzését, munkavédelmi koordinátor alkalmazását. A kivitelezésben dolgozó minden munkavállaló rendelkezik tűzvédelmi szakvizsgával.

A társaságunk 2009. év elején megszerezte az ISO 9001:2008 szerinti minőségirányítási, 2011. évben az MSZ EN ISO 14001:2005 szerinti környezetközpontú irányítási, majd 2012-ben az MSZ 28001:2008 szerinti munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszerre a tanúsítást, azóta Integrált Irányítási Rendszer alapján működünk.

Cégünk a MOL csoport minősített beszállítója.

Néhány megvalósult projekt

Magasépítő ’99 Kft.
8600 Siófok, Somlay Artúr utca 20.
Tel./Fax: +36/84 310-986
E-mail: info@magasepito99kft.hu
Web: www.magasepito99kft.hu

Tervezőiroda

3AD Építész Iroda Kft.

Munkáink az építészettől a tárgytervezésig, stílusteremtésig – a környezetalakítás, környezet formálás teljes keresztmetszetét átöleli, más-más léptékben ugyan, de egyként kezeli. Környezetet teremtünk, alakítunk, célunk az emberi lépték megtartása, élhető és nevelő, kiegyensúlyozott környezet alkotása.

Kreatív, lendületes, csapatunk elsődleges célja a kiemelkedően magas funkcionalista mérnöki és művészeti minőség létrehozása, egybegyúrása, valamint ügyfeleink igényeinek, álmainak maximális kielégítése értékrendünk, szemléletünk medrében.

Csapatunk tagjai, más-más megközelítéssel, más-más mélységben és más-más érzékenységgel kezelik az adott feladatokat. Hisszük – tudjuk, hogy ez a sikeres végeredmény alapfeltétele.

Különbözünk, azonban egyek vagyunk az értékrendünkben: elkötelezettség, profizmus, megbízhatóság, maximalizmus.

Törekszünk az egyediségre – de nem minden áron, innovatív megoldásokat alkalmazunk, a gazdaságosságot szem előtt tartva.

Nem csak a jelenben élünk, a jövőnek dolgozunk, a hagyományból merítünk. Szemléletünket a  hagyomány és az újszerűség kapcsolatának megteremtése, helyes arányának folyamatos keresése, fenntartható és környezettudatos gondolkodás jellemzi.

LELA Apartment & Residence
tel. +36 30 535 7622
zsuzsa@lela.hu
Ugrás az oldal tetejére