Helyszíni értékesítés, közvetlenül a beruházótól

Luxus, minőség, különleges élmény

A  kereső ügyfelek a Balatonon első helyen az ingatlan elhelyezkedését jelölik meg legfontosabb szempontnak. Természetes igény, hisz akár családi nyaralónak, akár befektetésnek vásárolják, a tó közelsége mindenki számára  a legvonzóbb.

A déli parton nagyon kevés közvetlen vízparttal rendelkező társas üdülő található, de a közeljövőben sem fog  nagy számban épülni ehhez hasonló. Ennek elsődleges oka, hogy nincs erre alkalmas nagyságú saját vízparttal rendelkező terület.

A  Lela lakóparkban ingatlant vásárolni egy nagyszerű lehetőség annak, aki a luxust, a minőséget,  különleges élményt és nem mindennapi életérzést  kíván teremteni magának, Családjának.

A ház jogerős használatbavételi engedéllyel, Társasház Alapító Okirattal, SZMSZ- el rendelkezik. Per- és tehermentes.

A lakások ára nem emelkedett és nem is csökkent, az elejétől meghirdetett árakkal kínáljuk továbbra is a még szabad lakásainkat.

Szűrszabó Zsuzsa

Vezető értékesítő
Tel.: +36 30 535 7622
Email: zsuzsa@lela.huKinek ajánljuk?

Ajánlom az ingatlant mindazoknak, akik elkötelezett rajongói a Balatonnak. A Balaton adta természet csodáit egész közelről, a nap bármely szakában szeretné csodálni. Gyönyörködni az északi part változatos domborzatában vagy csak nézni az időnként tükör sima, időnként hullámzó vizet. Érezni a víz illatát, hallgatni a hullámok morajlását, figyelni a naplementét.
Különleges élmény, ritka lehetőség, jó befektetés.Segíthetünk választani?

Név
Név
LELA Apartment & Residence
tel. +36 30 535 7622
zsuzsa@lela.hu
Ugrás az oldal tetejére